Karpathos

donderdag, juli 15, 2004

Zo maar wat typetjes

In dit verhaal duikt voor het eerst Ta Nisia op, een hotel dat in 1998 nog in aanbouw is

De oude Griek heeft een zwemrondje gemaakt. Hij is al behoorlijk op leeftijd, heeft grijs haar en zijn oorspronkelijk brede borstomvang heeft zich in de loop der jaren omgevormd in een redelijk forse buik. Maar geen vieze vette buik, gewoon één die past bij een Griek op leeftijd. Een Griek met stijl!

Pal voor ons staat een hotel of appartementen- complex in aanbouw. Vorig jaar stond er alleen nog maar een betonnen skelet. Dit jaar zijn de muren erin gemetseld. Waarschijnlijk zal volgend jaar de pleisterlaag en de witte verflaag worden aangebracht en is Karpathos met een toeristenaccommodatie verrijkt.

Terwijl wij proberen te genieten van een tuna salad en french fries, bederven twee vrouwen onze eetlust door hun rillen en putten te laten zien. Het effect is maximaal omdat ze strings dragen. Ik persoonlijk vind het tutjes, die ook wel weten dat ze wat verlept raken, maar toch nog even de schone schijn ophouden.

Vandaag hebben we weer twee handdoekliggers. Ze liggen op matjes te zonnen, tussen de strandbedden en parasols. Het zijn twee oudere dames, lekker fors in het vlees. De handdoekliggers zijn wel gezellig. Ze lachen veel en daarmee maken ze veel goed.

Achter ons ligt een stel zich af te lebberen. Vooral het Griekse meisje vindt zichzelf erg knap. Ze moet er maar van genieten. Over een paar jaar is ze misschien haar schoonheid kwijt. Maar voorlopig lebbert ze er rustig op los met haar nieuwste aanwinst.